Chanel huidverzorging

Het prestigieuze modemerk Chanel is over de hele wereld bekend om haar klassieke kledingstukken en stijl. De oprichtster, Coco Chanel had comfort en pasvorm hoog in het vaandel, een vrouw moest zich makkelijk kunnen bewegen. Dat stond lijnrecht tegenover de insnoerende korsetten die destijds de couture overheerste.

Tegenwoordig zwaait Karl Lagerfeld de scepter over het modehuis en wordt er niet alleen mode gemaakt, maar ook tassen, parfum en Chanel huidverzorging. Het merk gaat altijd voor de allerbeste kwaliteit en daarom is zowel de Chanel kleding als de Chanel huidverzorging niet voor de gemiddelde portemonnee. Maar als je een keer echt los wilt gaan en je huid helemaal in de watten wilt leggen, kies dan een keer voor Chanel huidverzorging.

Het paradepaardje van de Chanel huidverzorging is de SUBLIMAGE LA CRÈME TEXTURE FINE. Een heerlijk lichte creme die je huid laat stralen zonder dat je een laag op je huid voelt. Dat komt onder meer door de fijne zijdeachtige structuur en een heerlijke parfum van lichte vanillenoten. Dit anti verouderingsproduct hydrateert, vitaliseert en drinkt diep door in de huid om zijn herstellende werkzaamheden uit te voeren.

Ben je op zoek naar een hydraterende crème, dan vind je deze ook bij de Chanel gezichtsverzorging. De
Chanel Precision Hydramax Active Moisture is een actief hydraterende creme voor dagelijks gebruik. Deze crème zorgt voor een soepeler en intens gehydrateerde huid. De geur is subtiel en bestaat uit fruitige witte perziknoten, citrusvruchten, jasmijn, pioenroos en cyclaam. Deze crème is overigens beduidend vriendelijker voor je portemonnee dan de eerstgenoemde uit de Chanel huidverzorging collectie.

Als je je huid goed verzorgd hebt dan is het vaak erg mooi als je deze een klein beetje matteert met poeder. Je hoeft niet per sé foundation te gebruiken als je dat niet prettig vindt, maar een beetje poeder kan het geheel net even af maken. En ook dat heeft Chanel uiteraard in het assortiment.

En als je het ritueel met Chanel huidverzorging wilt afmaken kies je natuurlijk voor een parfum van Coco Chanel!

 

Authored by: Redactie