chanel schoenen

Chanel staat om veel bekend, maar een van de leukst dingen van Chanel vind ik toch echt de schoenen. Chanel heeft zo veel verschillende schoenen, maar ze zijn allemaal modieus en prachtig. Ze zijn allemaal het bekijken waard en ze zijn allemaal uniek.

Ik vind Chanel schoenen zo speciaal omdat ze meestal eenvoudig lijken, maar er zit altijd wel iets verrassends in het ontwerp. Het is daarom al leuk om de schoenen gewoon even te bekijken. De schoenen van Chanel koop je namelijk niet zo maar even. Daarom staan hier onder een paar super leuke Chanel schoenen!

Deze leren schoenen vind ik heel erg stoer. Ik zou niet meteen deze schoenen verwachten bij Chanel, maar het is juist leuk dat er iets verrassends in de collectie zit. Ik vind de vorm erg mooi, maar de zolen van de schoenen zijn vooral erg gaaf. Het is een leuke combinatie van kleuren en materialen.

Deze schoenen zijn super schattig. De combinatie van zwart en wit is erg netjes en klassiek. De strikjes met het Chanel logo maken de schoenen helemaal af. Ik vind de vorm van de strikjes erg leuk! Deze schoenen passen overal onder, heel erg handig dus.

Deze hoge hakken hebben echt een glamour uitstraling. Ze zijn super hoog en er zitten mooie glitters op. Ik vind het wel mooi dat de schoenen niet helemaal onder de glitters zitten, dat zou een beetje te veel van het goede zijn. De bandjes en de vorm van de hak is erg elegant.

Deze schoenen vind ik zo speciaal omdat er een heel apart bandje bij zit. Dit bandje zou niet niet meteen verwachten, maar dat is juist het leuke van de ontwerpen van Chanel. De naam achter op de schoen valt wel erg op, maar deze schoen kan het hebben.

Bij dit ontwerp vind ik de zilveren neuzen erg leuk! Het staat elegant en stoer tegelijk.

weheartit.com

Authored by: Redactie