Charlotte Olympia handtassen lijn

Er zijn veel woorden om de tassen van Charlotte Olympia te omschrijven, maar praktisch is daar niet één van. Na perzik-vormige clutches waar vaak niet meer in past dan een creditcard zijn we allemaal toe aan iets dat leuk en eigenaardig is dan alleen maar draagbaarheid.

Maar nu het bedrijf Charlotte Olympia groeit gaat ze haar lijn ook steeds meer uitbreiden. Vandaag zullen er vier nieuwe tassen uitkomen, waar een portemonnee, telefoon en misschien zelfs wel een iPad in past. Trouw aan vorm zullen er toch nog dingen veranderen; vintage geïnspireerde vormen, Frans leer in felle kleuren en exotische huiden zoals kalfshaar en krokodillen. En voor een vleugje van de Hollywood charme wordt elke stijl vernoemd naar een Hollywood acteur. Je hebt Bogart: een hoekige bovenkant-hendel. Gable: een slanke totebag, Brando: een veelzijdige schoudertas en Astaire: een cross-body met verstelbare binnenzakken.

Om de online lancering te vieren van deze nieuwe producten hebben ze een geanimeerde video gemaakt die heet Handbag for a Leady Lady. “It perfectly illustrates the brand’s sensibility, and it’s a fun way to introduce my leather handbag collection online,” vertelt de ontwerpster.

De nieuwe tassen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op mytheresa.com. De tassen zijn in de Charlotte Olympia winkels verkrijgbaar vanaf oktober.

BLOG_diptych_1[1] BLOG_diptych_2[1]