Chatten met Marc Jacobs op Grindr

Marcf Jacobs is altijd over alles heel erg open geweest. Na vijf minuten rondsnuffelen op internet kom je al snel interviews met de designer tegen waarin hij over de meest persoonlijke dingen vertelt. In een recent interview met Paper Magazine vertelt Marc Jacobs dat hij zelf een tijde op Grindr heeft gezeten.

Even een korte uitleg: Grindr is een soort Tinder voor homoseksuele en biseksuele mannen. Marc Jacobs vertelt dat zijn ex Harry Louis hem kennis liet maken en de designer overhaalde om een account te maken. Gewoon, als zichzelf. Hij heeft via de app verschillende nieuwe mensen ontmoet, aan wie hij ook zijn gezicht heeft laten zien. Hij zegt dat het hem allemaal niet zo veel meer uitmaakt, hij heeft ook al vertelt over zijn drugsprobleem, zijn drankprobleem en zijn liefdes leven.

Natuurlijk gaat niet het hele interview over welke date apps de designer gebruikt. Ook komt het einde van zijn carrière bij Louis Vuitton ter sprake. Sinds 1997 werkte hij voor het merk, maar is afgelopen jaar vervangen door Nicolas Ghesquière. Marc Jacobs vertelt dat het eerst moeilijk was om te kijken naar het nieuwe werk van Louis Vuitton, maar dat hij nu veel waardering heeft voor Nicolas Ghesquière.

Het gehele interview kun je hier lezen.

marc