Cheap Monday deelt gratis spijkerbroeken uit

Heb jij nog een nieuwe spijkerbroek nodig? Of heb je er geen een nodig, maar kan er altijd nog wel een nieuwe jeans bij in jouw kast? Zorg dan dat jij vrijdag 10 oktober in Amsterdam klaarstaat. Om 10:00 precies deelt het merk Cheap Monday namelijk gratis jeans uit in onze hoofdstad!

Cheap Monday had via social media een campagne opgezet om wat terug te doen voor de fans van het merk. Cheap Monday merkte dat veel volgers vroeger om een winkel te openen in hun land, en het merk besloot een wedstrijd te organiseren voor een pup-up store van 10 minuten. Er kon gestemd worden op allemaal verschillende steden, en raad eens? Ons eigen Amsterdam is met 945 stemmen op de derde plek belandt. Dat betekent dus dat wij een gratis broek kunnen proberen te bemachtigen! Met het weggeven van de spijkerbroeken viert Cheap Monday, die voornamelijk bekend zijn door hun jeans, haar tiende verjaardag.

Dat er in Amsterdam om 10:00 een pop-up store opent is een feit, maar waar de pop-up store zal zijn is nog niet bekend. Cheap Monday doet nog geheimzinnig over de precieze locatie. Wanneer je je via de website aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg jij als een van de eersten een mail over waar de pop-up store zich bevindt.

Ga jij aankomen de vrijdag proberen een gratis broek te bemachtigen?

cheapm

Authored by: Celine

Geef een reactie