Choupette opnieuw Karl Lagerfelds muze

Alsof het al niet gênant genoeg is dat de kat van Karl Lagerfeld 41 duizend volgers meer heeft dan jij hebt op Twitter. Choupette, zo heet de kat, was al eerder Karls muze voor een collectie, krijgt een eigen boek en werkt samen met het Japanse cosmetica bedrijf Shu Uemura. En nu heft Karl nog een collectie uitgebracht met zijn kat in de hoofdrol. De kat wordt dus terecht de meest verwende kat op de wereld genoemd.

Choupette, die af en toe met Karl aan tafel luncht en dineert, is opnieuw het middelpunt van een van Karl Lagerfelds collecties. Precies een jaar geleden kwam de speciale accessoires collectie met Choupette uit. Dit jaar is er een cartoon versie van de kat te zien op T-shirts, leren tassen, portemonnees, truien, schoenen en sjaaltjes. Het cartoon-achige uiterlijk van Choupette is niet het enigste wat anders is aan de kat in de kledinglijn. De normaal altijd lief kijkende kat is niet zo goed gehumeurd afgebeeld op de items uit de nieuwe collectie.

Vanaf november zijn de Choupette items verkrijgbaar en er wordt verwacht dat de collectie razendsnel zal gaan. Wees er dus op tijd bij als jij een shirt of tasje wil met de kar van Karl Lagerfeld.

Bekijk hieronder de items uit de nieuwe lijn, wat vind jij ervan?

choupette

choupette1

choupette2

choupette3

choupette4

choupette5