Complimentjes geven aan je vriend

Wanneer je aan het daten bent met iemand , of als je in een serieuze relatie, is het ook belangrijk om je partner soms een complimentje te geven. De meeste vrouwen vinden het fijn om gecomplimenteerd te worden , vooral door iemand die ze erg leuk vinden.

Omdat het geven van complimenten is een goede manier om je date dat je aandacht aan hen moet je weten wanneer ze te gebruiken te laten zien . Laat je niet meeslepen met de complimenten omdat je niet wilt overdrijven . Je wilt dat ze weten je aandacht , maar je wilt niet komen als behoeftig of wanhopig . Niets stuurt de wanhoop vlag sneller dan een hele hoop cheesy complimenten .
U wilt dat uw compliment voor uw datum in de juiste gemoedstoestand te zetten. Je wilt dat ze te accepteren van u en wie je bent . Hoe je compliment moet een verlengstuk van wie je bent , die hen zal helpen om u beter te leren kennen.

Nu is de vraag is , wat moet ik complimenteren hen op ? Dat hangt af van jou en je date . Als u vergadering voor de eerste keer te vinden twee of drie dingen die je echt aangetrokken tot wanneer je ze voor het eerst te zien . Nu niet alleen flappen deze uit , bewaar ze weg voor later in je date . Nadat je een beetje tijd hebt doorgebracht met hen ga je gang en complimenteren hen op wat je voor het eerst opgemerkt over hen . Het is ook belangrijk dat je het zegt alsof je het meent . Dit zal ze laten zien dat u zich aangetrokken tot hen en dat je aandacht aan hen.
Als u op meer dan een paar data zijn geweest en weet dat deze persoon beter dan het vinden van de juiste compliment zal het makkelijker harder , en soms . Je kunt niet over en weer gebruik maken van dezelfde complimenten , je moet nieuwe dingen over hen, of iets wat ze kunnen zijn veranderd opmerken . Zeg een nieuw kapsel of highlights , of hoe ze gekleed zijn . Laat hen weten hoe goed ze eruit zien , zodat ze weten dat de tijd en moeite die zij in wat ze hebben gedaan hebben gezet was het waard.

Laten we het omdraaien en kijken vanaf de andere kant . Wanneer je op een datum de een ding dat je echt op zoek bent is een soort van acceptatie. En wordt gecomplimenteerd is iets dat kan je een heel goed gevoel over het niet alleen jezelf maar ook je date. Het betekent dat ze willen wat ze zien , en fysieke aantrekkingskracht is zeer belangrijk bij het daten . Het betekent ook dat de moeite die u vooruit hebben gezet om ze te imponeren heeft zijn vruchten afgeworpen en dat kan een zeer goed gevoel. Dat gevoel is wat je hoopt te maken voor de persoon die je gaat op de dag met .

Vergeet niet , een goed compliment kan een krachtige zaak zijn als rechts gebruikt . Gebruik ze als dat nodig is en oprecht . Een goed geplaatste compliment kan een grote ijsbreker en kan leiden tot een werkelijk prachtige datum .

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie