Converse groen

Kan jij wel een nieuw paar schoenen gebruiken voor deze zomer? Ga dan voor een paar all stars! Het merk converse is al jaren razend populair, zowel onder de volwassenen als onder de jongeren is het merk niet meer weg te denken uit het mode beeld. En geheel terecht als je het mij vraagt. Het merk is niet voor niet zo populair. Het merk verkoopt namelijk hele hippe en gevarieerde schoenen!

Dat is misschien nog wel het grootste voordeel aan het merk, ze verkopen all stars in allerlei verschillende kleuren en modellen. Je kan het zo gek niet bedenken of ze verkopen het. Dat is aan de ene kant een voordeel, maar aan de andere kant ook een nadeel. Het kan het kiezen voor een kleur namelijk nog wel eens lastig maken. Ben jij zo’n vrouw die het lastig vind om keuzes te maken? Ga dan voor de kleur groen! Deze kleur komt namelijk weer helemaal in de mode.

Deze kleur groen staat erg zomers doordat het een vrij lichte kleur groen is. Erg leuk om te dragen onder een sportief kort broekje, maar ook leuk om te dragen onder een zomerjurkje!

 

Een ander voordeel aan all stars is dat ze naast dat ze erg leuk staan ook nog eens heerlijk zitten. Het is dan ook niet voor niets dat all stars vaak gedragen worden naar het sporten. Daar zijn de schoenen namelijk ook erg geschikt voor. Je kan de schoenen goed op jou voet afstellen door middel van de stellen.

Ook is het leuk om een keer een ander kleurtje veters door jou all stars te rijgen. Zo kan jij je all stars leuk pimpen en een nieuwe uitstraling geven. Zeker aan te raden wanneer jij een beetje bent uitgekeken op je all stars van weleer.

Heb jij nog geen paar all stars in jou kast liggen? Dan wil ik je zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij dit hippe merk!

En ga vooral voor de kleur groen!

weheartit.com

Authored by: Redactie