Coole zonnebrillen

Een item dat mij direct aan de zomer doet denken is de zonnebril. Natuurlijk weet ik wel dat je op wintersport ook niet zonder coole zonnebrillen kan, maar toch associeer ik zo’n mooie hippe zonnebril altijd met een lekker zonnetje en warm weer. En in gedachten denk ik er nog maar een wit zandstrand en blauwe zee bij!

Gelukkig zijn er in de winkels voldoende coole zonnebrillen te krijgen die je dat heerlijke zomergevoel bezorgen. En er zijn zo veel verschillende modellen dat ik je er graag een aantal laat zien om van te watertanden. Want welke zonnebrillen zijn helemaal hip en welke zie je veel deze zomer? Check it out!

Colle zonnebrillen met een fel gekleurd montuur zijn weer helemaal in deze zomer. En ja ook het spiegelglas zie je steeds vaker terug. Wel lekker makkelijk, zo ziet niemand waar jij je oog op laat rusten….

 

Het wayfairer model van Ray Ban is ook nog steeds een graag geziene  gast op de terrassen. Na een tijdje weg geweest te zijn, is dit model bril sinds vorig jaar weer helemaal trendy, ik denk altijd terug aan de eighties toen Madonna een trend zette met dit model bril.

Met deze zonnebril met hartvormige glazen kan jouw zomer zeker niet meer stuk. Er zijn meer zonnebrillen met aparte vormen te krijgen, maar deze vond ik toch wel erg leuk.

Een afgeleide van de wayfairer die ik je eerder liet zien is deze coole zonnebril. Deze heeft een wat fijner en dunner montuur en ook de glazen hebben nu hetzelfde montuur helemaal rondom. Mooi voor als je net even wat ander wilt.

MEt de pilotenbril kan je natuurlijk helemaal niet mis zitten deze zomer. Mooie grote glazen die voor voldoende bescherming zorgen, wat zo mogelijk nog belangrijker is dan of een zonnebril cool is of niet.

Authored by: Redactie