Cosmeticaboxen.nl voor Girl Insider

Wil jij elke maand kennis maken met de nieuwste beautyproducten? Cosmetica- en beautyboxen zijn pakketten vol met nieuwe en verrassende beautyproducten. Deze boxen worden elke maand bij je thuis bezorgd. Op deze manier kennis maken met nieuwe merken en verschillende beautyproducten zoals Loreal, Eveline Cosmetics en meerdere top merken.

Girl Insider tekst

Er zijn momenteel vijf cosmeticaboxen op de Nederlandse markt; Glossybox, Beauytbox, WAAT?box, VIPbox en Truly Yours. Elke box heeft een eigen stijl. Wanneer je kiest om een cosmeticabox aan te schaffen, is het handig om rekening te houden met de verschillen tussen de boxen.

Glossybox
De Glossybox is de eerste box op de Nederlandse mark. Sinds november 2011 zijn er al honderden meiden die maandelijks een box thuis krijgen. In de box zitten minstens vijf beautyproducten. Door het beautyprofiel in te vullen, past Glossybox de cosmeticabox aan naar jouw voorkeuren.

Beautybox
De Beautybox bestaat sinds maart 2012. Deze box heeft als enige een leuke concept; het Gouden Wikkel concept. Als er een gouden wikkel om jouw box zit, krijgen een extra exclusief product! Veel voorkomende merken zijn Eveline Cosmetics, LOOkX en Swarovski.

WAAT?box
De WAAT?box is de jongste box en bestaat sinds april 2013. In de WAAT?box zitten minsents 4 full-size producten en belooft een waarde van 50 euro.

VIPbox
De VIPbox is de goedkoopste box en bestaat sinds febuari 2013. Er zitten vaak producten van Rimmel, Nivea en Golden Rose in. Ook heeft VIPbox een spaarsysteem, waarmee je kan sparen voor een gratis box!

Truly Yours
De laatste box is Truly Yours. In de box van Truly Yours zitten vaak producten van Lancaster, Toni&Guy en ROC. Ook Truly Yours heeft een spaarsysteem voor kortingen en leuke cadeaus! Bij alle boxen kan je vaak kiezen welk abonnement je neemt.

Girl Insider tekst2

Op cosmeticaboxen.nl vind je meer informatie over alle cosmetica- en beautyboxen. De vijf cosmeticaboxen staan in een gemakkelijk overzicht. Dit vergelijkingsschema biedt je de mogelijkheid om alle cosmeticaboxen makkelijk met elkaar te vergelijken. Zo kan jij makkelijk kiezen welke box het beste bij jou past. Elke maand worden alle vijf cosmeticaboxen persoonlijk getest en wordt er een review over geschreven. Bezoek de website www.cosmeticaboxen.nl en kijk snel welke box bij jou past!

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie