Cowboysbag zandkleur

Welke vrouw heeft er nu genoeg tassen? Ik denk geen één. Er is altijd wel een kleur of model waarvan je vindt dat je die nog moet hebben. Voordeel van tassen is dat ze altijd passen, je bent nooit te dik of te dun of te groot of te klein. Een tas kan altijd.

Op dit moment zie je best veel cowboysbags in zandkleur. Lekker grote stoere tassen, het liefst van leer gemaakt. Met grove sluitingen en soms met franjes. Je hebt ze uiteraard in verschillende maten, maar meestal zijn deze tassen wel wat groter van formaat, je zal er niet zo snel een elegant handtasje van tegenkomen bedoel ik.

Deze cowboysbag in zandkleur is een soort uitzondering op de regel. Hij is niet overdreven groot en hoewel van een stoere suède gemaakt met een grove sluiting, is deze tas och nog wel vrouwelijk te noemen. Groot genoeg voor je spullen als je een dagje gaat shoppen bijvoorbeeld.

Zoals gezegd is de cowboysbag meestal wat groter van formaat en meestal zijn ze geen zandkleur maar eerder cognac zoals deze op de foto. Met twee grote vakken op de voorkant en een enorme binnenkant, kun je behoorlijk wat spullen kwijt zoals je ziet en je kan het zo stoer maken als je zelf wilt.

In de zomer is een cowboysbag ook goed te combineren met verschillende outfits. Zoals hier is de tas gecombineerd met een leuk wit rokje met een lichtblauwe top. Doordat de kleur van de riem matcht met de kleur van de tas, krijg je automatisch een mooi geheel dat in balans is.

Hier wat de cowboysbag in zandkleur ton sur ton gematcht met een crème kleurig shirt en een kanten crème kleurig rokje. Doordat de schoenen weer dezelfde zand kleur hebben als de tas, ontstaat er weer een top combinatie.

Authored by: Redactie