CR Fashion Book Launch

Het CR Fashion Book feest van Carine Roitfeld wordt nu al hét feest van het seizoen genoemd. CR Fashion Book launchde haar 5e issue alweer. Hiervoor kwamen celebs, actrices, modellen en designers massaal voor naar het feest van Roitfeld. Van Kim Kardashian West met haar zusje en model Kendall Jenner tot Karl Lagerfeld en Olivier Rousteing. Zo waren er nog veel meer bekende mensen op het feest aanwezig.

Het thema van de avond was ”Inspired By Carine”. Dit lieten de celebs meer dan genoeg zien. Zij wisten precies wat het inhield en lieten het zich niet twee keer zeggen. De Franse Roitfeld wist haar party te vullen met de knapste mensen in deze business. Wat opviel was dat de meeste van de Editor in Chief’s beroemde vriendinnen alleen maar in het zwart gekleed waren. Naast dat, viel ons ook nog iets anders op: het was blijkbaar mega diepe decolleté avond. De meeste gasten liepen hier vol zelfvertrouwen mee rond.

Dit seizoen draait het alleen maar om de borsten, als we Rossie Huntington-Whiteley en Cara Delevigne mogen geloven. Beide droegen een jumpsuit uit de Balmain SS15. Gelukkig kan je in een jumpsuit beide delen kwijt: vorig seizoen stonden namelijk de billen in de spotlight. Nu zijn het dus de boobs.

Verschillende gasten waren van top tot ten gekleed in één designer. Kim ging voor Givenchy en Selena voor Luis Vuitton. Ook zagen we Justin Bieber aanwezig zijn en had Olivia Palermo haar hubby Joahnnes Buebl aan haar zijde.

hbz-parties-Alessandra-Ambrosio-nyfw13-090812-lgn

hbz-parties-Anna-Dello-Russo-nyfw13-090812-lgn

hbz-parties-Doutzen-Kroes-Saskia-de-Braw-nyfw13-090812-lgn

Geef een reactie