Culottes dragen

Waarschijnlijk heb je er nog nooit, of in ieder geval nog niet eerder van gehoord. De culotte zit tussen een rok en een broek in.

Tegenwoordig zie je ze in een kortere versie, maar ze zijn er ook in lange broek en korte broek versie. Voor nu, in deze tijd van het jaar, is het wel zo lekker om een lange broek versie te dragen. Of je kan er ook een panty onder dragen als je de midi-versie wilt dragen. Normaal gesproken zouden we dat absoluut niet aanraden, maar bij deze stijl kan het op zich wel. De wijde pijpen zorgen er namelijk voor dat je benen niet echt warm blijven. De lucht en alle wind kan er zo onder door komen. Geen prettig gevoel.

Het punt van deze broek-rok of rok-broek is dat ‘ie heel flattering is. Het is dus goed nadenken wat je als top draagt. Het kan er voor zorgen dat je heel dik en breed bent als je iets oversized draagt. Hierop moet je eigenlijk iets dragen wat een beetje strak zit. Zo breng je de curves en het figuur terug. Sommige culottes komen in een two-piece. Zit matcht dan helemaal met elkaar en dan hoef je er ook niet bij na te denken wat je erop draagt.

Kijk hieronder mee naar wat inspiratie plaatjes. Alles is terug te vinden op asos.com

image4xl image1xl image1xl.jpgtgh image1xl.jpgcdfb image4xl.jpgfdb image1xl.jpgfb dfrgvdf image1xl.jpgfs image1xl.jpgvbh n image1xl.jpgsd image1xl.jpgfbfgvvimage1xl.jpgx v