cupcake topping

Het is eindelijk zomervakantie! In de zomervakantie gaan veel mensen weg, maar als je thuis blijft zijn er ook genoeg leuke dingen die je kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes bakken! Het is een leuke bezigheid en het resultaat is meestal nog veel leuker. Je kunt de cupcakes aan iemand geven of gewoon tijdens een gezellige high tea opeten.

Het maken van cupcakes is niet zo heel erg moeilijk, maar het bedenken van een originele topping misschien wel. Ik vind het altijd leuk om zo veel mogelijk verschillende toppings te maken voor een leuk effect. Het staat namelijk heel erg leuk als je een schaal vol hebt met allemaal leuke cakejes.

Als je een chocolade cakeje maakt, vind ik roze daar altijd erg mooi bij staan. Roze maakt het cakeje weer vrolijk en aantrekkelijk. Als je dit lekkere cakeje ziet heb je vast meteen zin om hem op te eten. Ik vind het leuk dat het cupje ook roze is. Zo ziet het er als een mooi geheel uit.

Dit cupje doet me echt denken aan ‘huisgemaakt eten’. De versiering van het cakeje vind ik ook erg leuk. Het is simpel, maar toch erg opvallend. Dat komt natuurlijk vooral door het cupje, maar het cakeje zelf ziet er ook heerlijk uit!

Op deze foto kun je echt goed zien wat het resultaat moet zijn van een middagje bakken. Deze cakejes zijn allemaal verschillend, origineel en mooi. Ze zien er heerlijk uit! Dit is nu echt een leuk cadeautje.

Als je bijna geen versiering meer hebt, kun je dat makkelijk maken met dingen die je altijd wel in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld stukjes koek over het cakeje heen strooien. Je hebt vast nog wel een paar kruimeltjes in de koektrommel zitten.

Deze fluor kleuren zijn heel erg grappig. Ik weet niet of ze ook echt lekker zijn, maar het ziet er in ieder geval wel heel leuk uit.

weheartit.com

Authored by: Redactie