Cupcakes decoren

Houd jij ook zoveel van bakken en dan met name het versieren van gebakjes? Dan ben jij hier op de goede plek! Naast dat de smaak van een gebakje erg belangrijk is mag ook zeker de versiering niet worden vergeten. De versiering kan een gebakje namelijk net dat beetje lekkerder laten smaken. Bovendien is het versieren van gebak ook een hele leuke creatieve bezigheid.

Ga voor een aantal cupcakejes! Deze zijn namelijk relatief gemakkelijk te versieren. Ook leuk om te doen als activiteit voor een kinderfeestje. Kleine kinderen kunnen hier namelijk enorm van genieten.

Ga voor een originele decoratie. Bovenstaande is hier een goed voorbeeld van. Heb jij zelf niet zoveel inspiratie? Geen paniek! Zoek gewoon eens wat rond op het internet en doe wat inspiratie op door te kijken naar afbeeldingen van gedecoreerde cupcakes. Een handige site die je hierbij kan gebruiken is weheartit.com. Zoek op cupcakes en je zal je ogen uitkijken!

Deze cakejes zijn uitermate geschikt voor kleine kinderen. Leuk om te maken voor een kinder verjaardag of feestje.  De decoratie maakt deze cakejes helemaal af en ze nét dat beetje lekkerder smaken. Vrolijk en nog eens lekker ook.

Wanneer je naar een grote supermarkt gaat hebben ze daar vaak ook een grote afdeling met bak accessoires zoals springvormen, mixen, en vaak ook versieringen! Als je goed zoekt kan je de meest leuke dingen tegenkomen. Zo liep ik laatst in de supermarkt rond en vond ik kleurstof stiften om cake mee te versieren. Zo kan je je cakejes ook versieren met een leuke tekst! Let wel altijd goed op of je accessoires ook daadwerkelijk opgegeten kunnen worden, anders kan je er nogal ziek van worden.

Stop wat smarties in je cakejes! Dit geeft leuke gekleurde vlekjes van de binnenkant en is ook nog eens erg lekker.

Als dat geen smakelijk hapje is dan weet ik het ook niet meer. Zomers en erg vrolijk. Deze cakejes smaken vast heerlijk!

weheartit.com

Authored by: Redactie