Dagje Amsterdam, what to wear?

Wanneer jij een dagje weg gaat wil jij er natuurlijk ook verzorgd en leuk uit zien. Toch heb je dan vaak ook een aantal andere eisen aan kleding. Zo is het wel zo prettig als jou kleding lekker zit en het niet gaat scheuren. Verder is het belangrijk dat je je mooi voelt in de kleding die je draagt en dat je kleding kan worden gedragen tijdens een boel verschillende weertypes.

Wanneer jij een dagje naar Amsterdam gaat bijvoorbeeld, weet jij nooit van te voren wat het weer zal gaan doen. Het zou een beetje stom zijn als je dan vervolgens daar rondloopt in een t-shirtje met korte mouwen zonder jas en het opeens keihard gaat regenen. Hetzelfde geldt voor het dragen van een lange broek wanneer het daar veel te warm voor is. Ga dan voor een afrits broek. Verder raad ik je de basic kleding aan, deze kleding zit vaak het lekkerst!

am2

 

9,95,- hm.com

am3

 

9,95,- hm.com

am4

 

9,95,- hm.com

Authored by: Celine

There are 7 comments for this article
  1. Kimberly at 10:52 am

    Wat een leuk artikel!! Meestal als ik naar Amsterdam ga draag ik een jurkje met een vestje eroverheen, als ik het dan warm krijg kan ik altijd nog m’n vestje uitdoen en alleen mn jas over mijn jurkje dragen

Geef een reactie