Dames harembroek

Nieuwe broek nodig? Ga dit seizoen dan voor een harem broek! Deze broeken zijn namelijk weer erg in de mode. Het is je dan ook vast al wel opgevallen dat de winkels er weer mee vol liggen. En wat zijn wij daar blij om! Harembroeken staan namelijk niet alleen erg leuk, ze zitten ook nog eens heerlijk!

De broeken zijn over het algemeen gemaakt van een dunne luchtige stof wat ze uitermate geschikt maakt voor warm zomerweer. Het enige nadeel aan de broeken is dat je figuur er niet zo goed in naar voren komt. Daarom kan je een harembroek het beste combineren met óf een heel strak shirtje, óf een paar hele hoge hakken.

Ga voor een harembroek met een leuk printje zoals de broek in bovenstaande afbeelding. Door het dragen van een leuk printje zorg jij ervoor dat jou broek meer opvalt en je meer blikken zal trekken. Combineer een broek met een printje als deze alleen nooit, maar dan ook echt nooit, met een shirtje met een print. Ga altijd voor effen erboven. Anders heb je al snel dat het geheel te rommelig wordt en op die manier komt je broek ook minder goed naar voren. Terwijl je dat juist wilt aangezien je hem net nieuw hebt.

Deze print vind ik persoonlijk ook erg leuk, maar dat is natuurlijk ook smaak. De kleuren van de broek zijn zwart en wit en hierdoor is de broek makkelijk te combineren met andere kleuren zonder dat deze bij elkaar gaan vloeken. Dat moet je altijd zien te voorkomen.

Een fel kleurtje doet het ook altijd heel goed. Met deze harem broek weet jij in ieder geval zeker dat je niet ongezien zal blijven en er een hoop blikken jou kant op zullen zijn. De broek valt lekker op en staat erg elegant door het model.

Of ga voor een klassiek model zoals de broek in bovenstaande afbeelding. Classy en erg vrouwelijk!

Een paar hakken eronder en jou look is compleet!

weheartit.com

Authored by: Redactie