Dames sandaaltjes

Ik kijk altijd weer uit naar de zomer als de dichte schoenen uit mogen en de sandaaltjes weer aan. Het betekent wel dat de teennagels weer netjes in de lak moeten natuurlijk en een likje extra crème op de voeten kan ook geen kwaad. Al die voorbereidingen om je sandaaltjes weer aan te kunnen zijn het meer dan waard.

Gelukkig zijn er veel verschillende soorten dames sandaaltjes te vinden en voor elke gelegenheid is er wel een leuk exemplaar. Simpel of met steentjes, stoer of romantisch het is maar net waar je zin in hebt.

Deze hippe, moderne dames sandaaltjes zijn ideaal voor een middagje terras of een klein rondje door de stad. De dikke zolen zorgen ervoor dat je heerlijk loopt.

Hoe mooi zijn deze gouden dames sandaaltjes? Supermooi bij een bruine huid en ik zou in dit geval ook mijn nagels zo’n heerlijke felle turquoise kleur lakken. Lekker vrolijk en zomers. En samen met de sieraden, is het een hip geheel.

Als je naar een strandfeestje gaat zijn deze dames sandaaltjes helemaal het einde. Door de steentjes schitteren ze in de zon. En omdat de aandacht ook en misschien wel vooral naar je voeten zal gaan, is het nu dubbel zo belangrijk om deze een goede pedicure te geven. De Fench manicure op de nagels is top, omdat je anders een te druk geheel krijgt vind ik, of je zou voor een hele lichte roze kleur moeten kiezen.

Ook deze dames sandaaltjes zijn uitermate geschikt voor een feestje. Maar doordat er in dit geval gekozen is voor zwart lint zijn ze wat ingetogener en ook voor andere gelegenheden te gebruiken. Bij een middagje strand zouden ze ook niet misstaan in ieder geval.

Dat dames sandaaltjes niet lief hoeven te zijn zie je hier. De gouden kettingkjes, het gouden doodshoofdje en de studs zorgen voor het stoere effect.

Authored by: Redactie