De eerste foto’s van de VS fashion show

Alsof we niet kunnen ophouden met het praten over de Victoria’s Secret fashion show. Gisteren was het eindelijk zover, ondanks dat we geen beelden hebben gezien hebben we wel live allemaal foto’s gezien van alle modellen. En dat zag er geweldig uit!

De modellen hadden 5 verschillende thema’s tijdens de show. Deze waren Exotic Traveller, Dream Girls, Gilded Angels, University of Pink en Fairytale. We zagen natuurlijk de bekendste Angels langskomen zoals Doutzen Kroes, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio. Toen ze eindelijk de catwalk op liepen zagen we hoe hard ze hebben gewerkt om dat prachtige lichaam weer te showen voor duizenden mensen. De entertainment ploeg was natuurlijk ook van de partij. Het waren maar liefst vier optredens dit jaar. Ariana Grande, Ed Sheeran, Taylor Swift en Hozier. Taylor is natuurlijk de BFF van Angel Karlie Kloss, dus ze hadden samen veel plezier op de catwalk.

Toch waren er wat mensen in de zaal die stiekem wat beelden hebben opgenomen. Hierdoor zagen we al kleine stukjes van het optreden van Taylor Swift en het einde van de show waar alle modellen en muzikanten bij elkaar kwamen om de avond af te sluiten.

Hieronder hebben we wat de foto’s van de spectaculaire avond. Voor de gehele show moet je wachten tot 15 december.

Schermafbeelding 2014-12-03 om 10.16.54 AM Schermafbeelding 2014-12-03 om 10.16.24 AM Schermafbeelding 2014-12-03 om 10.15.44 AM

Schermafbeelding 2014-12-03 om 10.16.02 AM