De herfst/ winter collectie van Gant

De nieuw herfst/winter collectie van Gant is net als ieder jaar om helemaal vrolijk van te worden. Er zitten super mooie maar ook klassieke stukken in de nieuwe collectie. Er zijn drie verschillende collecties, Gant American style, Gant Rugger en Gant by Michael Bastian. Er zit natuurlijk een groot verschil in de collecties, maar je kunt goed zien dat het van Gant is. Ze werken met prachtige stoffen, patronen en vormen. Als je het Lookbook bekijkt krijg je eigenlijk spontaan zin in de winter. De kleding ziet er super lekker warm en comfortabel uit.

De Gant American style collectie voor mannen is erg stoer, er zitten veel ruige tuien en vesten in de collectie. De truien zijn van lamswol en er zit een leuk motief in. Ook de vesten zijn van lamswol en hebben mooie grote knopen en ritsen. Er is veel knitwear te zien in mooie rustige kleuren. Er zijn truien die er rustig uit zien zonder veel kleine details en knopen. Andere truien zijn veel drukker met knopen op verschillende plaatsen en een gekleurd motiefje. De truien en vestjes voor de vrouwen zijn in iets fellere kleuren gemaakt. Het ziet er netjes maar ook een beetje stoer uit. De tuien en vesten voor de vrouwen zijn dunner, maar niet meteen minder warm. Door het heerlijk lamswol zullen ook de vrouwen het deze winter niet koud hebben.

De collectie by Michael Bastian is erg apart en valt meteen op. Het is een collectie voor zowel mannen als vrouwen. Dit seizoen is het een erg persoonlijke collectie geworden, omdat het gebaseerd is op zijn eigen persoonlijke herinneringen en ervaringen van zijn leven in Boston. Hij ging daar naar de universiteit en vond daar een unieke stijl. Hij vond het een perfecte balans tussen klassiek preppy en sportieve kleding. Micheal heeft in zijn collectie veel gebruik gemaakt van kleur, vooral de kleuren rood en groen. Het knitwear voor mannen en vrouwen is super vrolijk! Zo zijn er bijvoorbeeld truien met veel verschillende kleuren en vesten met grappige printjes. Micheal is erg trots op zijn collectie en ik denk dat veel mensen het met hem eens zijn!

Authored by: Redactie