De lumberjack

We zagen dit kledingitem dit jaar al erg vaak; de lumberjack. Voor degenen onder ons die niet weten wat een lumberjack is; een lumberjack is eigenlijk een ander woord voor de bekende houthakkers blouse. Deze lumberjack zie je erg vaak in een tartan printje.

Waarschijnlijk heb je deze look al vaker gespot op straat, maar wist je zelf niet zo goed hoe je dit moet stijlen. Draag een lumberjack om je middel gecombineerd met een stoer bikerjack of een bomberjack. Nu de kou eraan komt kan je het ook combineren met een grote oversized cardigan. Breng de jaren 90 terug met de Dr. Martens boots, als je daar niet zo van houdt kan je natuurlijk ook laarsjes of anders sneakers aantrekken. Het oversized shirt om je middel hoeft overigens niet altijd van tartan stof te zijn. Het kan ook gewon een leuk vest zijn of een spijkerblouse. Het zal toch wel leuk staan.

Veel celebs worden vaak gespot met de lumberjack. Ze worden erg vaak gecombineerd met laarsjes of sneakers, toch zien we zo nu en dan een foto van een celeb met killer heel eronder. Hieronder hebben we foto’s van de celebs met een lumberjack, misschien wordt je er wel door ge├»nspireerd.

Vanessa and Stella Hudgens leave a friend's house. Willow Smith and Kylie Jenner Shopping at Tokio 7 Store BP_23602675 BP_23938928 Behati Prinsloo seen out and about in New York City Kourtney Kardashian shows off her baby bump in a tight top

Geef een reactie