De meest invloedrijke tieners van 2014

Ze hebben miljoenen volgers op social media, beginnen bedrijven of slepen zelfs een Nobelprijs binnen. Wij hebben hier de meest invloedrijke tieners van 2014 – lijst.

Het tijdschrift analyseerde de hoeveelheid volgers, culturele verbanden, en successen van de tieners om een straatwaarde te bepalen. Zij hebben uiteindelijk een lijst uitgebracht met de meest invloedrijke tieners van jong naar oud. Wat opvalt is dat er helemaal niet heel veel super bekenden tussen staan, zoals Troy Sivan of Nash Grier. Maar als je dan wat verder kijkt zie je wel erg bekenden zoals de Jenner zusjes; Kylie en Kendall. En zelfs de dochters van de president, Sasha en Malia, staan op de lijst. Omdat toch veel van deze tieners niet echt iets specifieks doen hebben wij de meest opmerkelijke eruit gehaald en voor jullie op een rijtje gezet.

Malala Yousafzai, 17: Twee jaar en één dag nadat een Taliban soldaat haar door haar hoofd had geschoten op weg naar school ontving Malala de Nobel Peace Prize. Ze heeft haar eigen organisatie ‘Malala Fund’ die opkomt voor de schoolrechten van jonge meisjes.

Bethany Mota, 18: Deze fashion en beauty blogger heeft er vijf jaar overgedaan om haar YouTube kanaal op te bouwen tot iets groots. Ze heeft nu 7,4 miljoen subscribers en over 565 miljoen views. Ze heeft een gastrol gehad in Project Runway en haar eigen kledinglijn uitgebracht. Ook heeft ze een eigen single genaamd ‘Need You Right Now’.

Troye Sivan, 19: De Zuid-Afrikaanse/Australische YouTuber, acteur (The Wolverine) en nu zanger staat als laatste op de lijst. Hij heeft een YouTube-kanaal met 2,8 miljoen subscribers. Hij is sinds kort begonnen aan zijn muziek carriere. En heeft in meer dan 50 landen op nummer 1 gestaan op iTunes.

De volledige lijst kan je op deze website zien.

2014 MTV Video Music Awards - Red Carpet  Becky GBlake Michael's 18th Birthday - Arrivals  Bethany MotaABC's "Good Morning America" - 2013 Kendall en Kylie JennerABC's "Good Morning America" - 2014 Malala Yousafzai4th Annual Streamy Awards Presented By Coca-Cola - Inside  Troye Sivan

Geef een reactie