De nude heel

Hakken zijn altijd al in geweest en die zullen ook nooit meer weggaan. Want wie stopt er nou opeens met hakken dragen? Precies, niemand.

Hakken zijn tijdloos, tegenwoordig kan je ze overal onder aan trekken. Een boyfriend jeans, pencil skirt of je skinny jeans. Zo hoog mogelijk is de motto. Wij hebben een prachtig paar hakken gevonden bij de Topshop. Ze hebben de kleur ‘nude’ en hebben een lichtelijke puntige vorm aan de voorkant van de schoen. Nude is helemaal in en je kan er maar niet genoeg van aantrekken. Je kan deze hakken met alle verschillende kleuren combineren. Deze kleur gaat namelijk met alles. Zwart, wit en donkergroen gaan erg mooi met deze hak. Deze hakken van Topshop worden SCORPIO PLATFORM HEELS genoemd. Misschien zijn deze hakken alleen bedoeld voor de schorpioenen onder ons (sterrenbeeld) of misschien wilde Topshop hier iets anders mee aanduiden.

De bekende fashionista Kim Kardashian is erg vaak gespot met haar eigen nude heels. Zij weet ze altijd prima te combineren en misschien moeten we ook wel een voorbeeld aan haar nemen. Wees zeker niet bang om er zelf op los te combineren, je eigen stijl moet je overigens zelf creƫren.

Deze prachtige hakken kan je kopen op de site van Topshop voor 80,00 euro.

Schermafbeelding 2014-09-16 om 4.49.21 PM Schermafbeelding 2014-09-16 om 4.49.32 PM 32S19FNUD_2_large 32S19FNUD_4_large 32S19FNUD_large

Geef een reactie