De perfecte jeans

De zoektocht naar de perfecte jeans leidt niet bepaald over rozen. Voordat je een jeans gevonden hebt die zit als gegoten heb je waarschijnlijk heel wat paskamers van de binnenkant gezien. En er is natuurlijk ook niet één standaard te geven, want wat voor je vriendin de perfecte jeans is, kan er bij jou uitzien als een hobbezak.

Als je dus eenmal een jeans gevonden hebt die je helemaal goed zit, perfect aansluit op je figuur en mooi blijft. Dan heb ik een advies voor je: koop er nog minimaal 3 dezelfde, want de kans is groot dat wanneer je weer een nieuwe jeans nodig hebt, juist net dit model dat bij jou zo goed zit, uit de collectie is gehaald.

Als je er het figuur voor hebt dan is een lage skinny jeans zoals deze perfect. Een mooie diepe zwarte kleur, aansluitend en door het gebruik van stretch blijft deze jeans ook mooi gedurende de dag dragen gaat hij niet “lubberen”. Deze combinatie is natuurlijk ook helemaal top met de goudkleurige riem, horloge en creme shirt met een beetje goud er in verwerkt.

Deze witte skinny jeans staat ook perfect, vooral omdat hij mooi aansluit bij de rug. En dat is nu precies waar het heel vaak mis gaat, dan zit er bij de rug nog een enorme ruimte dat weggewerkt moet worden met een riem, maar wat je toch altijd blijft zien.

Je kan ook kiezen voor een jeans die wat hoger aansluit zoals deze . Deze jeans sluit perfect aan in de taille en heeft een mooie donkerblauwe kleur, wat altijd slanker doet lijken.

 

En als je perfecte jeans versleten is dan hoef je hem natuurlijk niet direct weg te gooien. Knip hem af, zoom de onderkant om of laat het rafelen en draag hem in de zomer als shorts. Zo heeft je perfect jeans nog een tweede leven!

Authored by: Redactie