De perfecte tassen voor de herfst en winter in alle kleuren

Dit najaar zijn er naast veel felle kleuren ook veel donkere kleuren te zien. Het zijn geen normale donkere kleuren, maar kleuren met een speciaal uiterlijk. Als je kleding aan hebt met veel felle kleuren is het mooi om er iets donkers bij te dragen. Wat is nou leuker dan een mooie tas als accessoire. Tassen maken je outfit net af en geven je een beetje extra uitstraling. Maar naast dat het mooi is, is een tas ook nog eens handig. Het is dan natuurlijk wel mooi mee genomen als hij ook nog super bij je outfit staat. Hier is een rijtje met tassen in verschillende kleuren die deze herfst en winter helemaal goed zijn.

Diep rood: Rode kleding of accessoires zijn erg opvallend. Als je kiest voor de kleur rood moet je goed op letten welke kleurtint je neemt. Er zijn namelijk veel verschillende kleuren rood. Er is rood wat meer op oranje lijkt, rood wat op roze lijkt, maar ook donker bordeauxrood. Bordeauxrood is een erg goede kleur om te kiezen voor een tas. Het staat chique en vrolijk. Ook staat rood erg mooi bij bijvoorbeeld een spijkerbroek.

assem.nl

Zwart: Een zwarte leren tas is altijd handig, het past bijna overal bij. Een zwarte tas staat netjes en is daarom ook erg geschikt om mee te nemen naar je werk. Als je deze tas wat zou willen opvrolijken kun je er altijd leuke accessoires aan hangen. Let er wel op dat je geen zwarte outfit met een zwarte tas combineert. Dit is wel heel erg donker en je verdwijnt helemaal in de menigte.

poshmura.com

Blauw: Een blauwe tas staat erg klassiek. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauwe su├Ęde tas. Blauw is een handige kleur om te kiezen omdat het bij veel kledingstukken past. Het is dus erg makkelijk om dit te combineren met je garderobe.

colorisschoes.nl

Wit: Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar een witte tas kan erg mooi staan. Je moet er wel goed op letten dat je hem niet mee neemt naar plaatsten waar hij snel vies kan worden. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het werk, een avondje uit of gewoon tijdens het shoppen. Een witte tas staat erg fris en kan weer licht brengen tijdens de donkere herfstdagen.

hermespakket.com

Authored by: Redactie