Denim on denim

Denim op denim, eigenlijk de grootste modeblunder van een tijd geleden. Maar eigenlijk begint het nu een echte modetrend te worden. We hebben deze combinatie al erg vaak gespot bij veel beroemdheden en dagelijks zie je dames (en heren) deze combinatie ook gewoon dragen op straat. Natuurlijk is het niet erg makkelijk om dit goed te combineren, en daarom laten wij combinaties zien hoe denim mooi kan staan met, natuurlijk, denim.

De eerste is de ‘glamorous denim’. Ga voor twee denim stoffen waarbij de kleur erg dicht bij elkaar ligt. Een licht spijkershirt met een lichte spijkerbroek. Of een wat donker spijkershirt met een wat donkere spijkerbroek. Voor een wat ‘sporty denim look’ kan je kiezen voor een trui die van spijkerstof lijkt te zijn gemaakt. Op deze manier hou je de trend aan, maar zit er wat variatie in. Deze volgende combinatie wordt erg vaak gebruikt. Kies voor een lichtere kleur denim gecombineerd met een donkere kleur. Op deze manier combineer je wel de spijkerstof maar je creëert wat leven. En de laatste, een hele makkelijke combinatie is het creëren van laagjes. In plaats van denim op denim kan je ervoor kiezen om een shirt of trui aan te trekken met daarover een spijkerjasje.

Om een beeld te scheppen bij deze trend hebben we hieronder foto’s op een rijtje staan.

miranda-kerr-denim-style03 hm-conscious-denim-2014-collection-photos02 hanne-bruening4 calvin-klein-jeans-mytheresa-lottie-moss426c6e0826d9fa47de1c0e8debb8c1ce4

a0cb3dc09c706b820bf14aa414a62c4f