Designerkleding in de V&D

Binnenkort in juli vindt het evenement Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam de Lichting show plaats. Bij dit evenement worden de eindexamen collecties van de beste afgestudeerde modetalenten de catwalk op gestuurd. De uiteindelijke winnaar krijgt een V&D Talent Award en zal vervolgens met professioneel advies en begeleiding een capsule collectie gaan maken in samenwerking met de V&D. Deze collectie komt daarna in de rekken van een aantal V&D filialen te hangen.

Het warenhuis kijkt al erg uit naar de samenwerking. ‘V&D richt zich de komende jaren op het stimuleren van jong talent in de fashion industrie. Als echt Nederlands bedrijf bieden wij graag een podium voor de top van de Nederlandse ontwerpopleidingen. Wij zijn er dan ook erg trots op om onze naam voor langere tijd aan Lichting te verbinden’.

Op de capsule collectie van de Lichting winnaar moeten we nog even wachten. In het voorjaar van 2015 is deze collectie namelijk pas te shoppen. De Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam vindt in ieder geval plaats van 4 tot en met 14 juli 2014.

 

 

 

Authored by: Celine