Deze artiesten zullen optreden tijdens de VS Fashion Show

Steeds meer details over de Victoria’s Secret Fashion Show worden onthult. We weten welke modellen meelopen, we weten dat er twee Fantasy-Bra draagsters zijn maar er was nog een grote vraag onbeantwoord. Welke artiesten zullen optreden tijdens de Fashion Show?

Elk jaar worden de Angels en de andere modellen vergezeld op de catwalk door een paar internationale artiesten. Onder andere Bruno Mars, Justin Bieber en Taylor Swift zongen de Angels toe op de catwalk. Victoria’s Secret houdt haar fans op de hoogte via Instagram en deelde vannacht wie we zullen horen zingen tijdens de show van 2014 in december. Dit jaar zullen er vier artiesten optreden, en dit zijn niet de minste. Ed Sheeran, Ariana Grande, Taylor Swift en Hozier zijn de uitgekozen artiesten.

Voor Taylor Swift is het niet de eerste keer dat ze zal zingen tussen Doutzen, Adriana en Candice. Vorig jaar trad Taylor Swift ook al op tijdens de Fashion Show in december en blijkbaar deed ze het zo goed dat het bekende lingerie haar nog een keer gevraagd heeft. Voor de andere drie artiesten is het de eerste keer dat ze zullen optreden tussen en lingeriemodellen.

Wij krijgen steeds meer zin in de Victoria’s Secret Fashion Show! Welke artiest vind jij het beste bij de show passen?

victorr