Deze zomerse beautytrends kan je nu al uitproberen

Het grootste voordeel van make-uptrends: je kunt die van komend seizoen nu al uitproberen. En daarom hebben wij voor jou de leukste trends van s/s 2015 voor je op een rijtje gezet.

Puur natuur

Een van de grootste trends afgelopen maand: geen make-up. Of in ieder geval, zo zag het eruit. Want stiekem zat er natuurlijk flink wat foundation op die modellenhuidjes. Onder meer Versus Versace, Alexander Wang en Michael Kors hebben ervoor gekozen de make-up weg te laten. Lekker makkelijk voor ons om uit te proberen, want je moet alleen eventjes zorgen dat je foundation (als je dat al gebruikt) netjes zit en je kunt zo de deur uit.

Poppengezicht

Het tegenovergestelde van de vorige trend: een poppengezicht. We zagen de Barbiehoofdjes voorbij wandelen bij Moschino, Vivienne Westwood Gold Label en Altuzarra. Om deze look te creëren moet je flink aan de slag gaan met roze lippenstift, nepwimpers en dikke lagen eyeliner.

Donkere schaduwen

Die donkere schaduwen zijn een beetje in nimf-stijl, zoals Vera Wang en Alexander McQueen dat deden. Denk bij deze look aan veel zwart, paars en vooral: drama. Om al dit zwart te compenseren draag je deze make-up met een felblauwe jurk zoals bij Alexander Wang. Wil je de dramatische look juist benadrukken? Draag deze make-up dan met een mooie zwarte jurk.

Authored by: Ilse Maas