Dieren met kleren

Een raar verschijnsel vind ik het: dieren met kleren. Tenzij het buiten 10 graden vriest of je hond ziek is, zie ik geen enkele reden om je dier kleren aan te trekken. Maar nu zullen er vast een heleboel mensen het met me oneens zijn. Natuurlijk is het wel eens keer grappig voor de foto en dieren doen soms zelf ook gekke dingen.

Dus ik laat je hier een paar leuke, grappige foto’s zien van dieren met kleren aan. Misschien moet je er om lachen of misschien zie je er iets leuks bij als het je smaak is.

Dit is natuurlijk wel een erg lief plaatje en als je van de Rolling Stones houdt dan doe je je huisdieren misschien wel zo’n t-shirt aan. Wel lekker warm als het nodig is en nog hip ook.

En dat dieren soms gekke dingen doen zie je hier. In het kader van dieren met kleren dacht deze kitten waarschijnlijk dat ze een slaapzak nodig had. Hij past in elk geval goed en koud zal ze het ook niet snel krijgen.

Voor dit hondje is dit rood wit gestreepte jasje perfect en als het regent kan ze gewoon de capuchon op zetten.

 

Een ander diertje dat het niet snel koud zal krijgen is dit hele kleine konijntje. Het lijkt wel alsof ze in deze eierwarmer is gekropen of dat deze speciaal voor haar gemaakt is.

We hebben het hier natuurlijk over dieren met kleren, maar we zien soms ook mensen met dieren kleren aan. En dan heb ik het niet over een bontjas. Wat dacht je van deze kousen? Super cute om deze kousen met kat-print te dragen zeker als je een liefhebber van katten bent. Leuk met een zwart/wit jurkje en zoals hier met felgekleurde hakken. Zo zie je maar dat je als mens ook kleren met dieren kunt dragen.

Authored by: Redactie