Diesel Jackets

Het merk Diesel is in vele winkels en webshops te koop. Het merk is dus makkelijk te vinden. Een van de populairste kledingstukken van het merk is het Diesel jacket. Deze winter zijn er weer veel verschillende jackets te koop voor mannen en vrouwen. Er zijn dikke jassen maar ook dunne en toch warme jasjes.

De nieuwe collectie voor de lente staat natuurlijk ook weer online. De jassen zijn allemaal erg verschillend en zijn vooral gemaakt is stoere kleuren. Naast jassen voor buiten heeft Diesel ook jackets voor binnen. Dit zijn stoere jasjes die je look helemaal af maken.

Deze jas is een soort tussen jas. Hij is warm, maar niet te warm voor de beginnende lente. De mooie blauwe binnenkant is goed te zien door de kraag die naar buiten staat. Op deze manier is de jas niet saai en zit er een vrolijk tintje aan. Omdat hij kort is, en aangesloten zit is je figuur goed zichtbaar. Deze jas is 520 euro. Dat is niet erg goedkoop, maar de jas is wel van erg goede kwaliteit door de materialen die gebruikt worden.

Deze super warme jas van diesel is van 100% schapenvacht. Je kunt het dus echt niet koud krijgen in deze jas. Deze jas is  helemaal in de mode omdat dieren vachten en nep bont een trend zijn. De jas is een goede lengte. Je rug blijft lekker warm, maar hij is ook niet te lang. De kleur is erg mooi. Deze kleur is goed te comineren met elke andere kleur. Voor deze jas betaal je 1210 euro.

Deze leren jas is van 100% lamsleer. De jas is dus van super zacht en flexibel leer gemaakt. Door de aparte wassing krijgt deze jas een unieke look. De combinatie van grijs met bruin is erg apart. Met deze jas kun je echt je eigen stijl neerzetten. Dit jasje is perfect voor het einde van de winter, als het al iets warmer en lenteachtiger gaat worden. Voor deze jas betaal je 600 euro.

Dit is natuurlijk maar een greep uit het erg grote assortiment van de Diesel Jackets. Er zijn nog enorm veel andere soorten en modellen. De jassen zijn van super goede kwaliteit door de mooie en duurzame materialen. Echt de moeite waard dus.

 

Authored by: Redactie