Diesel korte broek

IN een aantal jaar is het kledingmerk Diesel uit Italië uitgegroeid tot een wereldmerk. In 1978 opgericht en vanaf 1991 voert het een succesvolle wereldwijde marketingstrategie. Dat noem ik nog eens een topmerk. Hoewel Diesel zich voornamelijk richt op jonge mensen tussen de 18 en 25, is er eigenlijk voor iedereen wel een jeans te vinden die bij je past.

En ind e zomer willen we natuurlijk liever met blote benen lopen, als de zon zich laat zien tenminste, dus dan kiezen we voor een Diesel korte broek. Uiteraard kun je je geliefde Diesel broek kort wieken, maar dat hoeft niet, want dit merk heeft gelukkig zelf ook een aantal korte broeken in de collectie.

Zo’n Diesel korte broek combineert prima met een leuk turkoois shirtje of bloesje om een beetje dat Caribische zomer gevoel te krijgen. Sandaaltjes aan en op naar het strand zou ik zo zeggen.

Je hoeft natuurijk niet per sé voor een blue jeans Diesel korte broek te kiezen, er zijn ook andere mogelijkheden. Voor de zomer is zo’n witte korte broek ook een hele leuke en frisse optie natuurlijk. Voordeel is dat je op wit alle andere kleuren kunt dragen, dus je kunt je uitleven wat shirt betreft.

Je Diesel korte broek mag best wat ruimer zitten, dat zie je tegenwoordig steeds meer. Mooi om te combineren met zo’n grote stoere riem om een beetje het cowgirl effect te krijgen. je kan je accessoires daar ook op aanpassen als je dat leuk vindt natuurlijk.

Deze opvallende Diesel korte broek is bewerkt met een bleekmiddel en er zijn extra sterretjes op aangebracht wat een heel apart effect geeft.

Dies heeft ook korte broeken in de collecte met een lage taille en een andere sluiting dan de normale jeans. En bij een korte jeans broek mogen rafels aan de onderkant, dus dit is helemaal hip.

Authored by: Redactie