Dit jaar geen kerstkaart van de Kardashian-Jenners

De grote familie heeft dit jaar en zwaar jaar gehad. We hebben er een paar zien gaan, maar we hebben er ook wat bij zien komen. Moeder Kris is gescheiden van Bruce. Khloé en Lamar zijn uit elkaar gegaan, waarvoor een tijdje French Montana in het plaatje was (nu nog steeds is de vraag), Mason Disick heeft er een klein zusje bij en de derde is op komst. En miss Kim K is natuurlijk in het huwelijksbootje gestapt met rapper Kanye West.

Dit jaar zal er jammer genoeg geen kerstkaart verschijnen van de familie. En zolang wij ons kunnen herinneren was die elk jaar te zien. Ze kleden zich dan met z’n allen zo feestelijk mogelijk en schieten dan een paar foto’s voor de fans en pers. En dan moet je niet denken aan een foto voor de kerstboom met kerstmutsen, nee bij de Kardashian-Jenners kan het zo maar een foto zijn die gelijk geplaatst kan worden in de Vogue.

Kim verteld dat er wegens tijdgebrek geen kerstkaart zal komen dit jaar. Wel zal op het kerstfeest van de familie een photo-booth staan waar ze alle nodige foto’s kunnen maken. Toch hopen we dat we volgend jaar gewoon weer een kerstkaart zien, dat is toch echt traditie. En wie we dan zullen spotten.. daar moeten we nog even op wachten.

kj3

Kaart van 2012

kj2

Kaart van 2012

kj1

Kaart van 2010