Dolce & Gabanna Kerstboom voor Claridge

Dit jaar mag Dolce & Gabbana weer de Kerstboom ontwerpen voor Claridge.

In dit 5 sterren hotel in London komt elk jaar een enorme Kerstboom te staan, ontworpen door een designer. Dit jaar is het voor de tweede keer op rij de beurt aan Dolce & Gabbana. Vorig jaar was het de eerste keer voor het Italiaanse merk. Voorgangers zijn Kally Ellis en Lanvin.

Domenico Dolce en Stefano Gabbana proberen er, net als vorig jaar, een magisch feest van te maken. Vorig jaar was het thema magisch en betoverd woodland. Compleet met dieren en alles erop en eraan. De boom zelf was druk versierd en bewerkt met verschillende landen van over de hele wereld. Deze decoratie staat voor alle kinderen uit elk land in de wereld. De boom is immers voor alle kinderen.

Kerst is de mooiste tijd van het jaar voor alles en iedereen. Een boom hoort hier bij en mag absoluut niet missen. D&G haalt dan ook alles uit de kast om het zo ongelofelijk te maken als maar kan. Dit jaar dachten ze aan een betoverd bos als thema, waar het echte en neppe ontmoet. De boom zal onthult worden op 19 november, dus de countdown kan al beginnen.

claridges1

 

dolce-gabbana-versiert-claridge-s-kerstboom-1679-6539

lanvin_tree3_v_24nov11_pr_b_426x639

2013-11-27-tree-thumb

Claridges-Christmas-Tree-2014-by-Dolce-Gabbana-vogue-14oct14-pr-exclusive-b_426x639

Geef een reactie