Dure schoenen merken

Nieuwe schoenen nodig? Ga dit seizoen dan voor een paar echte merk schoenen. Deze zijn vaak een stuk duurder dan de schoenen van een goedkoop merk of van merkloze schoenen, maar over het algemeen zijn ze de prijs dubbel en dwars waard.

Merk schoenen zijn namelijk vaak van veel hogere kwaliteit dan merkloze schoenen. Dit moet je echter wel altijd goed checken want er zijn ook dure merken die schoenen verkopen van slechte kwaliteit. Maar wanner schoenen van echt goede kwaliteit zijn weet jij vrijwel zeker dat ze lang zullen meegaan. Dan zijn ze de prijs dan ook dubbel en dwars waard. Naar mijn mening kan je beter één keer per jaar een echt kwalitatief goed en mooi paar schoenen kopen dan om de paar maanden weer een goedkoop paar die je toch niet zo erg mooi vind.

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat er weer zomer schoenen nodig zijn! In de zomer rondlopen op laarzen is namelijk niet zo’n succes doordat je dan al vrij snel last zal gaan krijgen van warme voeten. Ga dus voor luchtige open schoentjes als deze ballerina’s.

Een bekend duur schoenen merk is het merk UGG. Iedereen kent het merk wel. Het merk is de laatste jaren in enorme mate gestegen in haar populariteit. En naar mijn mening ook geheel terecht. Het merk verkoopt namelijk de leukste schoenen. Maar wist jij ook dat het merk naast laarzen zomer schoenen verkoopt? Heel veel mensen weten dat niet en dat is erg zonde.

Ga voor een paar slippertjes van het merk in een fel kleurtje. Kleurtjes mogen namelijk weer deze zomer! Waar de nadruk de afgelopen maanden vooral op donkere neutrale kleuren lag mogen de kleurtjes nu weer uit de kast!’

Heb jij niet zoveel met kleurtjes? Wees dan niet getreurd! Het merk verkoopt ook slippertjes in neutrale kleuren waaronder zwart. Het fijne aan zwart is dat het makkelijk te combineren is met andere kleuren zonder een groot risico te lopen op vloekende kleuren.

Schattig en erg comfortabel!

schoenen.nl

Authored by: Redactie