Duurste kledingmerk ter wereld

We hebben natuurlijk allemaal wel een favoriet kledingmerk, zo’n merk waarvan je alles eigenlijk wel zou willen hebben. Als het merk niet te duur is, dan is die mogelijkheid bijna aanwezig. Maar is jouw favoriete merk het duurste kledingmerk ter wereld is, dan wordt dit een stuk lastiger.

Het aller duurste kledingmerk ter wereld is moeilijk te bepalen, het is maar net wat je koopt natuurlijk of misschien als je echt veel geld hebt, op maat laat maken.  Maar ik heb wel een aantal hele dure merken voor je verzameld en op een rijtje gezet. Misschien spot je je favoriete merk of doe je nieuwe inspiratie op.

Onder de duurste kledingmerken ter wereld hoort zeker het merk Michael Kors, met niet alleen kleding in de collectie maar ook een heleboel andere artikelen zoals zonnebrillen, tassen en andere accessoires. Je kan je hart ophalen aan mooie kleding, maar je moet dus nog wel even doorsparen.

Een ander merk waarvoor je spaarvarken flink over de kop moet is Juicy Couture. Bekend geworden door de velours  pakken, is dit jonge merk inmiddels wereldberoemd en is het één van de duurste kledingmerken ter wereld. Inmiddels zijn er niet alleen velours pakken, maar een hele modelijn met accessoires en ook parfum,

Een ander duur kledingmerk met een eigen parfum is het merk Chanel. Wereldberoemd vanwege de Chanel no. 5, maar nog meer vanwege de stylish kleding en accessoires. Chanel maakt echter alleen kleding van hoogstaande kwaliteit en is dus misschien wel het duurste merk ter wereld.

Wie kent het merk Victoria’s Secret eigenlijk niet? Vast en zeker het duurste lingeriemerk ter wereld en in ieder geval de meest bekeken modeshow ter wereld. En ook de enige waar de meeste mannen voor thuis blijven als de show op televisie wordt uitgezonden! Dus als je geld over hebt en je wilt je partner verrassen, dan is dit het merk om dat te doen.

Authored by: Redactie