Duurste t-shirt ter wereld

Dure t-shorts heb ik eerlijk gezegd altijd al iets bijzonders gevonden. Hoe kan het zo zijn dat een simpel wit t-shirt dat je bij de Hema voor €7,50 koopt, ineens tien (jawel tien) keer zo veel kost als er een merk op staat? Het is allebei van katoen gemaakt, heeft een afgewerkte hals en mouwen en verder niks bijzonders.

Blijkbaar ben ik niet de enige die dit is opgevallen want ook Macklemore heeft het hierover in zijn mega hit Thriftshop. Neemt natuurlijk niet weg dat de duurste t-shirts ter wereld soms wel bijzonder zijn. Maar zijn ze zo bijzonder dat je er het tien voudige voor over hebt?

 

Misschien is dit wel het duurste t-shirt ter wereld en ik moet zeggen dat de print geweldig mooi is. Alsof de panter je in levende lijve staat aan te kijken. Dat krijg je inderdaad niet bij de gemiddelde winkel in de stad.

Maar dan dit t-shirt, misschien niet het duurste t-shirt in de wereld, maar beslist geen goedkoop gevalletje. Een mooie snit en een print van het merk op de voorkant. En daar betaal je flink wat euro’s meer voor.

Waar je ook meer voor betaalt is dit shirt van het bekende merk Chanel. Er zal vast voor een betere katoensoort gekozen zijn, maar het shirt is beslist niet met gouddraad in elkaar gezet. Je betaalt dus voor de print van het merk op de voorkant. En eigenlijk ben je dus een wandelend reclamebord…

Ook dit t-shirt is één van de duurste ter wereld. Nu is de print op dit shirt wel heel mooi en bijzonder, maar ook het merk springt er nog steeds uit. Het valt in ieder geval wel op dat je het geld hebt om dit soort shorts te betalen.

Heb je geen geld voor de duurste t-shirts ter wereld, dan kun je natuurlijk ook net doen als of. En wat is daar uiteindelijk mis mee?

Authored by: Redactie