€100.000,- aan kleding!

Vrouwen geven in hun leven minimaal een ton uit aan kleding! Dat wij vrouwen een tik hebben voor accessoires, tassen en schoenen wisten we al, maar nu is het dan toch echt bewezen. Maar als we veel meer gebruik zouden maken van kortingen, scheelt dat toch al veel in de prijs?

Kort geleden is er een Brits onderzoek gepubliceerd over hoeveel vrouwen in hun leven aan kleding uitgeven; het totaalbedrag kwam uit op €100.000,-! Dit bedrag kan toch fors omlaag? Door regelmatig kortingen te gebruiken scheelt het al snel 20% van het aankoopbedrag. Tuurlijk zijn niet al die prachtige dingen die je online of in de winkel vindt met korting te verkrijgen, maar die paar items per jaar schelen al een heleboel.

Gemiddeld kopen vrouwen zo’n 3.000 accessoires, waaronder 271 paar schoenen en 145 tassen in ons leven. Natuurlijk willen we dit aantal wel behouden, want ik wil in ieder geval nog niet kiezen welk paar schoenen ik weg zou doen, of niet zou kopen. Toch, als je geld bespaart op je kleding kun je weer heel veel andere leuke dingen doen van dat geld. Zoals een vakantie boeken. Met bespaarde geld boek je een reis naar de Franse Riviera en daar kun je dan al je mooie zomerjurkjes, hakken en espadrilles showen.

Houdt je toch niet genoeg geld over voor een mooie luxe reis? Ga dan eens voor een mooie inloopkast. Al die accessoires, je 271 paar schoenen en je verzameling tassen in een grote kast. Dat zou toch prachtig zijn? En het is de droom van iedere vrouw!

Op Vouchercode.nl staan vele kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van al je favoriete webwinkels. Dagelijks worden er nieuwe aanbiedingen geplaatst en mode & accessoires zijn een grote categorie op de website. Denk aan webshops zoals Zalando, Vimodos, Zara en H&M. Alle prijsklassen zijn hier vertegenwoordigd en bieden allemaal kortingen aan. Zo kun je de ton aan mode & accessoires in je leven iets beperken, maar toch dezelfde hoeveelheid aanschaffen.

Authored by: Hesther