Een verleidelijke kerst met Victoria’s Secret

Victoria’s Secret heeft net als alle andere grote modemerken een eigen Fashion Show, en het is dan ook vanzelfsprekend dat het lekste lingeriemerk ter wereld ook een prachtige kerstcollectie voor ons heeft. Op de website van Victoria’s Secret is een aparte Holiday shop met daarin de mooiste lingerie vol lovertjes, glitters en kant. Het grootste deel van de Holiday collectie bestaat uit donkerblauwe, rode, zwarte en nude-kleurige lingerie.

Een onderdeel van de Holiday collectie is de Dream Angels collectie. Deze week plaatste Victoria’s Secret een nieuwe campagne video online waarin de Dream Angels collectie is te zien. Deze collectie bestaat in tegenstelling tot het grootse deel van de normale Holiday collectie uit zachte pastelkleuren. Natuurlijk is ook deze lingerie wel versierd met kant en tule.

In de Dream Angels commercial kunnen we alvast drie modellen bewonderen die ook in december mee zullen lopen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Behati Prinsloo, Karlie Kloss en Lily Aldrigde dragen dan wel niet de Fabtasy Bra, we zien ze wel schitteren in de campagne video en de foto’s.

De lingerie van Victoria’s Secret is niet in Nederland in een winkel te koop, maar als een lingeriesetje je aanspreekt kun je hem online bestellen via de Amerikaanse Victoria’s Secret website.