Emily Baker voor Vogue Nederland

Fifty words for snow; zo heet het artikel van Emily Baker in de Vogue Nederland. Ze is te zien in winterachtige outfits, we kunnen het bijna eskimo outfits noemen.

Emily Baker, het model uit Nieuw Zeeland, is te zien in de nieuwe foto’s die verschijnen in de Nederlandse editie van Vogue. Ze draagt kleding van bont en grote luxe jassen. De fotograaf van deze shoot was Ishi en de kleding gestyled door Marije Goekoop. Emily draagt tijdens deze shoot merken als Marni, Gareth Pugh, Tommy Hilfiger en andere merken. Haar gevlochten haar en haar ‘bevroren’ gezicht voegt iet sluiks toe aan de winterse look.

Emily Baker is Nieuw-Zeeland’s model. Ze is ontdekt toen ze een dagje naar het strand ging. Ze heeft samengewerkt met merken als Gucci, Tommy Hilfiger en Dsquaered2. Emily is niet echt één van de grootste modellen, toch heeft ze wel veel artikelen gescoord in bladen zoals Harper’s Bazaar, V Magazine, Muse Magazine en verschillende voor Vogue.

De uitgave van Vogue Nederland is voor de maand november, hij zal dus binnenkort in de winkels liggen. Als je toch niet kan wachten naar de winterse looks van Emily dan hebben we hieronder de foto’s alvast voor je op een rijtje.

emily-baker-furs01 emily-baker-furs02 emily-baker-furs03 emily-baker-furs04 emily-baker-furs05 emily-baker-furs08