Emily Ratajkowski voor Cosmopolitan

Van ‘Blurred Lines’ naar ‘Gone Girl’. Emily is here to stay. Zo luidt de aankondiging van de nieuwe cover-girl van de november uitgave van Cosmopolitan.

De mooie brunette Emily Ratajkowski is een Amerikaanse actrice en model. Ze heeft voor het eerst de aandacht getrokken toen ze in de video van Robin Thicke te zien was. Ze zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe film Gone Girl. Op de cover van de Cosmopolitan heeft ze iets meer kleding aan dan we gewend zijn van Emily, (ze was naakt in de video van Blurred Lines) toch laat ze trots zien wat ze heeft. Ze draagt een witte blouse, die open staat tot bijna haar navel en een casual spijkerbroek.

Emily is verder te zien in het magazine met nog meer pikante foto’s. In een van de foto’s draagt ze een mooie blauwe jurk waar ze niet alleen haar mooie decolleté laat zien, maar ook haar perfect getrainde benen. De fotograaf van deze fotoshoot was Eric Ray Davidson. Ze vertelt in het interview dat ze trots is om een feminist te zijn. “I feel lucky to wear what I want, sleep with who I want, and dance how I want.”

Hieronder hebben we de prachtige foto’s van it-girl Ratajkowski.

emily-ratajkowski-cosmopolitan-november-2014-cover emily-ratajkowski-cosmopolitan-november-2014

Geef een reactie