Extra lange feestperiode voor George & Amal Clooney

Inmiddels zijn George en Amal al een aantal weken getrouwd, hebben ze een enorme bruiloft gehad, een super de luxe honeymoon en heeft Amal haar achternaam laten veranderen naar Clooney. Maar ze zijn nog niet klaar met het feest.

Het Italiaanse Wedding Weekend is nog niet voorbij, want het werd werd gevolgd door een tweede ceremonie. Georganiseerd door de ouders van bruid in het Danefield Gouse Hotel in Buckinghamshire. Er waren meer dan 200 gasten uitgenodigd en de meeste waren familieleden van Amal. Zij zijn dus helemaal vanuit Libanon en Saoedi Arabië naar Engeland gekomen voor deze gelegenheid.

Om de ongelofelijke stijl bij te houden van Amal, die er altijd tip top uitziet, droeg ze tijdens de aankomst een goude Donna Karan jurk. Deze droeg ze ook naar de UK première van Monuments Men eerder dit jaar.

Er waren verder tijdens deze tweede ceremonie geen celebrities aanwezig. Ondanks dit was de avond niet minder glamorous. Wat absoluut niet ontbrak tijdens de viering was de signature cocktail van Mr. en Mrs. Clooney, geïnspireerd door het echtpaar. De His cocktail werd gemaakt meet tequila, citroen vodka, lime juice en ginger. De Her’s cocktail werd gemaakt van een mix van vanille vodka, passie vrucht fruit liquer en lime juice. Danesfield House Hotel’s chef Billy Reid had een drie gangen menu klaar gemaakt voor de tweede bruiloft. Het diner werd gevolgd door de cocktail receptie die gehouden op het terras en in de tuinen van deze villa, met uitzicht over de rivier de Thames.

George Clooney and Amal Alamuddin arrive in Venice for their wedding

hbz-amal-george-sm

Celebrity Fight Night In Italy Benefitting The Andrea Bocelli Foundation And The Muhammad Ali Parkinson Center