Extreem afvallen tips

Vermijd het eten van snoep of snacks en probeer ze te vervangen door fruit. Als je voedsel eet dat suiker bevat, dan wilt je lichaam er steeds meer van hebben. Als je deze zaken vervangt door groenten en fruit, dan zal de behoefte van je lichaam aan snoep en snacks verminderen.

Een van de sleutelelementen om op een goede manier gewicht te verliezen is je zelf geen enkel soort voedsel te ontzeggen. Als je jezelf je favoriete voedsel ontzegt, dan ga je er na verloop van tijd zo erg naar verlangen dat je gaat overeten. Uiteindelijk zal je eindigen met het eten van meer calorieën dan als je gewoon redelijke grenzen aan je verbruik gesteld had.

Maak voor jezelf realistische doelstellingen als je probeert gewicht te verliezen. Het is zoals met alles in het leven, als je doelstellingen niet realiseerbaar zijn, dan kan je alleen maar mislukken. Zelfs als je 10 kg moet afvallen, dan kan het willen bereiken van dit doel op een te korte termijn, zoals binnen een maand, al resulteren in een mislukking. Kies in de plaats daarvan voor kleine, haalbare, wekelijkse doelstellingen. Concentreer je niet langer op het grote finale doel maar focus je in de plaats daarvan op je wekelijks gewichtsverlies.

Veel water drinken is een belangrijk element van een gezond dieet plan. Probeer ongeveer acht glazen water per dag te drinken om je lichaam gehydrateerd te houden en je hongergevoel te beperken. Natuurlijk moet je nog meer water drinken als je je in een warme omgeving bevindt. Het drinken van veel water houdt je verteringssysteem bezig en het maakt je minder hongerig.

Het belangrijkste ding dat je afslankingsplannen in de war kan sturen is een verlies van motivatie. De motivatie om naar het fitnesscentrum te gaan begint een paar weken na je inschrijving al af te nemen. Je moet nieuwe manieren vinden om jezelf na verloop van tijd te blijven motiveren.

Fris water kan je ook helpen om gewicht te verliezen. Als koud water in je systeem komt, zal je lichaam daardoor afkoelen. Je lichaam zal proberen om dit warmteverlies te herstellen waardoor je dan weer sneller vet gaat verbranden. Water met ijs is een zeer goede vervanging voor frisdranken en andere ongezonde dranken.

Als pizza deel uitmaakt van je dieet, dan is er een eenvoudige manier om de hoeveelheid vet en calorieën die je op die manier binnenkrijgt te beperken. Voor je een stuk pizza opeet, gebruik je een doekje om een gedeelte van het vet op te slorpen.

Gewicht verliezen hoeft niet zo een grote opgave te zijn. De eerste stap bestaat erin om de grootste schuldigen uit te schakelen. Vervang alles wat je drinkt door water. Soms kan je suikerarme versies van vruchtensappen drinken, maar frisdranken zijn echt uit den boze.

Het is een goed idee om het “dieet” woord te schrappen. Vertel anderen dat je je caloriegebruik in het oog houdt of dat je let op de hoeveelheden die je eet. Als je tegen anderen zegt dat je op dieet bent, dan roep je bij jezelf direct negatieve gevoelens op van opoffering en beperking.

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende opties. Je kunt je situatie verbeteren als je het echt probeert.

Authored by: Lisa