Fair trade kleding

Fair trade kleding wordt de laatste tijd steeds populairder. En terecht als je het mij vraagt. Nu hoor ik je denken, wat houdt fair trade kleding nou precies in? Je hoort de term vaak vallen, niet alleen onder de kleding maar bijvoorbeeld ook in de supermarkt tijdens het doen van jou dagelijkse boodschappen. Fair kleding geeft de producenten van de kleding in ontwikkelingslanden een eerlijk en rechtvaardig bestaan. Is dit geen heerlijke gedachte bij het kopen van jou nieuwe kleding? Dat andere mensen op plekken op de wereld waar het niet zo goed loopt als hier in Nederland, ook recht hebben op een mooi leven? Precies, dat dacht ik dus ook. Ga voor fair trade kleding! Ga voor eerlijk!

Één van de bekendste webwinkels onder de fair trade kleding voor vrouwen is toch wel de site: watmooi.nl. Het leuke aan deze site is dat de kleding goed betaalbaar is en je het makkelijk vanuit je luie stoel kunt kopen. Ook hebben ze een grote variatie aan kleding waardoor je een grote keuze hebt en er voor iedere vrouwe wel wat tussen zit.

Ben jij een vrouw die zeker in haar schoenen staat en erg vrolijk in het leven staat? Ga dan voor kleding met veel kleur en vooral kleding die een beetje opvalt. Kies voor een jurkje. Hierdoor komt jou figuur beter uit. Dit jurkje bijvoorbeeld heeft een laag uitgesneden hals waardoor jou voorgevel mooi naar voren komt. Ook laat hij een groot deel van jou benen zien. Leuk voor wanneer jij al lekker een beetje bent bijgebruind! De groene kleur van het jurkje is ook helemaal trending. Groen komt namelijk helemaal terug. En niet alleen onder de kleding, maar de kleur is bijvoorbeeld ook steeds vaker te zien bij de nieuwe schoenencollecties.

Deze slippertjes zijn perfect voor een warme en vooral zonnige zomerdag. Je kan ze overal mee combineren. Ze staan leuk onder een fleurig zomerjurkje, maar kunnen ook goed onder een korte broek of een drie kwart broek. De kwaliteit van de slippers is erg goed, waardoor je er ook lange stukken op kunt lopen. Ook weet je zo zeker dat ze een paar jaar meegaan, dit in tegenstelling tot een hoop andere slippers.

watmooi.nl

Authored by: Redactie