Fall Flat: dé schoenen voor de herfst

Het is herfst en dat betekent: warme en knusse schoenen. Toch wil je er leuk en schattig uit blijven zien met de comfort en makkelijkheid. Dit kan je het makkelijkst doen en bereiken met platte schoentjes.

Platte schoenen zijn ideaal voor als je lang moet lopen, veel moet reizen of als je veel moet staan. Of  als je moet rennen voor de trein of de bus, dan zijn ze ook handig. Ballenrina’s en loafers kennen we al een tijdje en zijn nog in de mode. Enorm handig en tegenwoordig zie je steeds meer leuke versies en variaties op platte schoeisel. Normaal vallen ons alleen de hoge hakken op, maar deze schoonheden mogen er ook wel wezen.

We hebben hier een een paar schoenen die jouw look afmaken, met comfort en gemak, chiqueheid, klasse en stijl. Alles wat je nodig hebt om de dag goed en fashionable door te komen.

Je kan het ook super makkelijk met alles, maar dan ook echt alles, combineren. Denk aan een jeans, skinny, baggy of boyfriend, gecombineerd met een  simpel en eenvoudig shirtje. En dan je ballerina’s of loafers eronder, die netjes en chique zijn afgewerkt. Het geeft de hele look een verzorgde touch.

Check hier wat high-end en budget schoentjes.

hbz-fall-flats-01-charlotte-olympia-farfetch-sm

hbz-fall-flats-01jimmy-choo-mytheresa-sm

hbz-fall-flats-01manolo-blanik-barneys-sm

hbz-fall-flats-01mcqueen-shoescribe-sm

hbz-fall-flats-01miu-miu-nap-sm

hbz-fall-flats-01phillip-lim-nap-sm

hbz-flats-versace

hbz-fall-flats-01-tory-burch-sm

hbz-fall-flats-04gianvito-rossi-barneys-sm

hbz-fall-flats-04nicholas-kirkwood-sbz-sm