Fashion tips voor op het strand

Als je lekker naar het strand gaat, kun je met sommige dingen wel rekening houden. Zo zorg je er voor dat je er de hele dag stralend uit ziet en dat je altijd en overal je belangrijke spullen bij je hebt. Want wie wil er nou iets vergeten op het strand? Je kunt dan meestal niet even snel terug naar huis om je spullen op te halen. Sommige dingen kun je echt niet vergeten en die mogen ook echt niet kwijt raken.

kopen.thuisvergelijken.nl

Als je naar het strand gaat is het handig om niet te veel spullen mee te nemen. Je hebt vast heel veel spullen in je tas zitten die je toch niet gebruikt. Neem een super grote strandtas met leuke kleurtjes en stop hier een heel opvallend badlaken in. Zo kun je hem altijd weer terug vinden als je naar de zee bent gelopen. In deze super leuke tas kun je ook een extra strandjurkje doen die je makkelijk over je bikini heen kunt trekken.

sandrascloset.com

Je kunt dan het beste een jurkje kiezen die lekker dun is zodat hij snel droogt. Ook slippers zijn handig. Je kunt slippers makkelijk aan en uit doen en dat is wel handig met al die schelpen op het strand. Je kunt namelijk echt niet met hakken het strand op. Er zijn erg veel modieuze slippers, maar deze mogen meestal niet nat worden. Neem dus niet je aller duurste slippers mee naar de zee.

knixx-shoes.nl

Zonnebrand creme is ook iets wat je niet kunt misschen. Bruin worden is leuk, maar niet als je meer rood dan bruin bent en als je overal bandjes ziet. Het is veel mooier als je bijna overal op je lichaam even bruin bent en als je er niet uit ziet als een kreeft. De zonnebrand creme kun je natuurlijk ook weer bewaren in je super leuke gekleurde strandtas.

eyeweardaily.com

Ook een zonnebril mag je niet vergeten. Het is natuurlijk leuk om achter je glazen stiekem naar alle voorbij lopende mensen te kijken. Je hebt natuurlijk wel kans dat er zand tussen je glazen gaat zitten, maar dat kun je snel weer weg halen. Let er met een zonnebril wel op dat je geen panda beer wordt. Je om je ogen heen moet je huid namelijk ook een beetje bruin kunnen worden. Smeer je dus goed in en bedek niet je halve hoofd met een zonnnebril.

Authored by: Redactie