Fashion voor Honden

Ja mensen, het is misschien vreemd maar honden dragen ook kleding. We hebben het dan wel over kleine hondjes, en niet over grote labradors. Vooral in de grote steden in Amerika worden er hondjes aangekleed, maar hier in Nederland ook! Beroemdheden vinden het leuk om hun hondjes er ook goed uit te laten zien en ze extra te verwennen, maar ook ‘normale’ mensen houden er van hondjes aan te kleden. Iets voor jou? We vertellen in het kort even wat over een paar leuke honden kledingstukken.

liefies.nl

Dit is nou een paar schoenen voor kleine hondjes. Er zijn ook nog zwarte schoenen te koop, blauwe schoenen, leren schoenen en ga zo maar verder. Er is erg veel keuze. Het is misschien wel handig om je hondje een goeie maat aan te trekken. Het is een beetje zielig om je hond met te kleine schoenen te laten lopen. Of is het een beter idee om je hond gewoon geen kleding aan te doen…honden zijn honden en mensen zijn mensen zou je kunnen zeggen.

Dit is nou een skipak voor een hondje. Van binnen is hij gevoerd met een zachte dikke stof, en van buiten is hij waterdicht. Als je een hond hebt met weinig vacht kun je hem toch mee nemen op wintersport. Er zit zelfs een capuchon bij. Er zijn verschillende pakjes te koop met verschillende printjes op de bovenkant. Je kunt dus kiezen wat het beste bij jou hondje past. Er ook skipakken voor grote honden, maar die hebben het waarschijnlijk minder snel nodig.

Als je een hond hebt en van plan bent om hem kleding aan te trekken, zou ik er nog eens heel goed over na denken. Is het eigelijk wel nodig? Want de honden fashion kan erg duur zijn, en misschien heeft de hond er niet eens zo veel plezier van als je zou denken. Als het wel zou willen, is er genoeg aanbod. Er zijn enorm veel internet sites waar je bijna alles wat je kunt bedenken vindt. Er zijn natuurlijk ook nog echte winkels waar je kunt shoppen voor je huisdier. Hiervoor moet je dan wel naar de grotere steden.

Authored by: Redactie