Fashionable kids op Instagram

Misschien dat je het je al wel eens is opgevallen, maar tegenwoordig kennen we niet alleen maar de fashionbloggers, die van 25 jaar (of ouder of jonger), maar ook de kids versie. Deze fashionable kids wil je volgen op Instagram!

Kinderen weten tegenwoordig bijna niet beter dan goed gekleed te zijn. Niet dat ze dat zelf al hun eigen kleding kunnen uitzoeken en zelf combinaties kunnen maken, toch zijn er een paar uitzonderingen. Ondanks dat ze het zelf nog niet kunnen, krijgen ze al wel vroeg alle trends en tips en tricks mee om fashion helemaal hun eigen te maken. Zij weten dan ook niet beter dan de perfecte look en attitude te geven aan de outfits die ze dragen. Ze hebben allemaal zo hun eigen looks en stijl van fashion. De kids zijn allemaal heel verschillend. Het zijn zowel jongens als meisjes die de fashion bloggers to be zijn. Het zijn bij de meeste vaak dochters en zonen van fashion bloggers. Het gaat zo van moeder op dochter of zoon. Ook vaders doen mee. Eigenlijk kan je zo best een heel gezin hebben die in de fashion zit.

In ieder geval, kijk snel op de Instagram pagina’s van deze kleine fashion freaks! Misschien kan je wat inspiratie opdoen.

hbz-babyblogger-kellimurray-sm

@kelli_murray

hbz-babyblogger-bleubirdblog-sm

@bluebird

hbz-babyblogger-jetaimekyn-sm

@jetaimekyan

hbz-babyblogger-lindseybelle-sm

@lindseybelle

hbz-babyblogger-ministylehacker-sm

@ministylehacker

hbz-babybloggers-babyellestyle-sm

@babyellestyle

hbz-babybloggers-belandbeau-sm

@belandbau

hbz-babybloggers-fashionlaerta-sm

@fashion_laerta

hbz-babybloggers-gavster07-sm

@gavster_07

hbz-babybloggers-lilliesandleon-sm

@lilliesandleon

hbz-babybloggers-missgabby13-sm

@miss_gabby_13