Feestelijke jumpsuits

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat er ook weer talloze feestjes op ons liggen te wachten. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw… noem maar op. Genoeg gelegenheden dus om weer eens een mooi, feestelijk kledingstuk aan de haak te slaan.

Veel van ons neuzen waarschijnlijk elk jaar in de winkels tussen de rekken met cocktailjurkjes rond of gaan online op zoek naar het perfecte exemplaar. Maar de juiste feestjurk zoeken blijk soms nog best lastig. Heb je eindelijk het perfecte jurkje gevonden maar staat hij alleen mooi z√≥nder panty terwijl het al -5 is. Een lange jurk is vaak net iets te chique voor een diner met de familie…

Als jij ook altijd met deze problemen worstelt hebben wij dit jaar de perfecte oplossing voor jou: de jumpsuit. Dit kledingstuk houdt je bene lekker warm en oogt niet te overdreven chique. We zagen jumpsuits de afgelopen jaren vooral in de zomer voorbij komen, maar laten we niet vergeten dat ze ook in de winter gedragen kunnen worden. Op dit moment liggen bij veel winkels de mooiste feestelijke jumpsuits in de schappen. Van simpele exemplaren met een diepe V-hals tot opvallende jumpsuits vol met kralen en kant.

Het is mooi om een paar hoge hakken te dragen onder je jumpsuit en de outfit af te maken met een paar feestelijke sieraden.

jump

jump1

jump2

jump3

jump4

Jumpsuits van Asos.com

Authored by: Celine

Geef een reactie