Fel roze allstars

Allstars zijn weer helemaal terug van weggeweest! Persoonlijk ben ik hier heel erg blij om. Allstars zitten namelijk erg lekker en staan ook nog eens super leuk. Zo sla je twee vliegen in één klap. Het enige nadeel aan allstars is dat er extreem veel soorten zijn. Je hebt allstars in allerlei verschillende modellen en ook in heel veel verschillende kleuren. Daardoor wil het kiezen van de juiste soort allstars nog wel eens lastig zijn. Als ik jou een tip mag geven zou ik voor een felle kleur gaan dit voorjaar! De felle vrolijke kleuren komen namelijk weer erg terug dit seizoen.

Ga voor fel roze! Roze is een kleur die van zichzelf al erg vrouwelijk staat. De kleur is vrolijk en staat erg lief en schattig. Het enige nadeel aan de kleur is dat hij moeilijk te combineren is. Mijd wanneer jij roze draagt andere kleuren roze. De kans dat deze twee kleuren met elkaar gaan vloeken is erg groot. En dat is natuurlijk niet wat jij wilt bereiken. Ga daarom bij de kleur roze voor neutrale kleuren. Draag de kleur bijvoorbeeld met wit of zwart. Deze kleuren zijn erg basic en kan je dan ook naast roze met veel andere kleuren combineren. De kleuren zwart en wit zijn dan ook echte must haves voor jou kledingkast. Jij kan niet zonder deze kleuren!

Ook deze allstars zou ik zeker aanraden. Draag de allstars onder een skinny jeans. Ga voor een skinny jeans in een neutrale kleur zoals wit. Hierdoor komen de allstars beter naar voren en dus beter tot hun recht. Het voordeel aan een skinny jeans is dat jou figuur er erg mooi in uitkomt.

Deze allstars zitten niet alleen lekker, ze staan ook nog eens heel erg leuk!

Draag de allstars onder een broek in de winter en onder een kort broekje in de zomer.

Dit paar mag zeker niet ontbreken in jou schoenen collectie. Ze staan leuk en hip!

zalando.nl

 

Authored by: Redactie